Şeyhler Aliseydi Güldaş Ortaokulu

Belgegeçer : 0 422 297 10 20
WEB http://aliseydiguldasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Akçadağ Şeyhler Mahallesindeki Okulumuz hava alanı yolu üzerindedir. malatya merkeze 27 km uzaklıktadır.Ulaşım servis minübüsleri ile sağlanmaktadır.Okulumuz Akçadağ merkeze Bahri beldesi üzerinden 20 km civarındadır.
VİZYON : vizyonumuz öğrencilerimizin hayallerin ulaşmasında en büyük destekçisi olmak
MİSYON : Biz; Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenli, bilgi-teknik ve becerilerle donanımlı olarak hazırlamak için varız. 100 Yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle, dün olduğu gibi bu gün de ailesine, topluma ve ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici, Atalarının yüce değerlerine bağlı nesiller yetiştiren bir eğitim öğretim kurumuyuz. Örgün eğitimin ilk ve temel basamağı olan bir ilköğretim kurumu olarak 6 – 14 yaş ilköğretim çağı öğrencilerine, ailelerine, bir üst öğrenim kurumuna, dolayısı ile ; TOPLUMA HİZMET SUNUYORUZ.
BAŞARILAR : İstiyoruz ki; Okulumuzda, Öğrenme Temel htiyaç kabul edilsin. Hem öğretenler , hemde öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olsun*ÖĞRENEN OKUL* modeli oluşsun. İstiyoruz ki; Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisiolsun. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okul Toplumunu oluşturan her birey (yönetici, öğretmen, destek personel, öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için oynasın. İstiyoruz ki; Mükemmelliğin sonu yoktur. Okulumuzda herkes, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin-geliştirsin. İstiyoruz ki; Sürekli geliştirme süreci, yaptığımız her şey de devam etsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrenci de istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin. İstiyoruz ki; Her Öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın. Sevgi ortamında yarınlara güvenle ve omutla bakan nesiller yetişsin.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:20 Ders Başlama 15:00 Ders bitiş
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : kaloriferli
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Servis Minibüsleri ve tohma mah.minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz,Hava alanı yolu üzerinde yol ayrımından 3 km içerde 120 haneli bir mahallenin olduğu bir yerleşim alanı içindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun ilçeye uzaklığı Bahri üzerinden 20km ;İl Merkezine Uzaklığı 27 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :