MALATYA / AKÇADAĞ - Şeyhler Aliseydi Güldaş Ortaokulu

Şeyhler Aliseydi Güldaş Ortaokulu

Adres
Akçadağ Şeyhler Mahallesindeki Okulumuz hava alanı yolu üzerindedir. malatya merkeze 27 km uzaklıktadır.Ulaşım servis minübüsleri ile sağlanmaktadır.Okulumuz Akçadağ merkeze Bahri beldesi üzerinden 20 km civarındadır.
Öğrencilerimizin hayallerine ulaşmasında en büyük destekçisi olmak.
Misyon
Biz; Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenli, bilgi-teknik ve becerilerle donanımlı olarak hazırlamak için varız. 100 Yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle, dün olduğu gibi bu gün de ailesine, topluma ve ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici, Atalarının yüce değerlerine bağlı nesiller yetiştiren bir eğitim öğretim kurumuyuz. Örgün eğitimin ilk ve temel basamağı olan bir ilköğretim kurumu olarak 6 – 14 yaş ilköğretim çağı öğrencilerine, ailelerine, bir üst öğrenim kurumuna, dolayısı ile ; TOPLUMA HİZMET SUNUYORUZ.
Başarılar
İstiyoruz ki; Okulumuzda, Öğrenme Temel htiyaç kabul edilsin. Hem öğretenler , hemde öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olsun*ÖĞRENEN OKUL* modeli oluşsun. İstiyoruz ki; Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisiolsun. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okul Toplumunu oluşturan her birey (yönetici, öğretmen, destek personel, öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için oynasın. İstiyoruz ki; Mükemmelliğin sonu yoktur. Okulumuzda herkes, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin-geliştirsin. İstiyoruz ki; Sürekli geliştirme süreci, yaptığımız her şey de devam etsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrenci de istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin. İstiyoruz ki; Her Öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın. Sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetişsin.
08:30 Ders Başlama 14:50 Ders bitiş
Merkezi
Tohma-Şeyhler minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, hava alanı yolu üzerinde yol ayrımından 3 km içerde 120 haneli bir mahallenin olduğu bir yerleşim alanı içindedir.
Okulumuzun ilçeye uzaklığı Bahri üzerinden 20 km; İl Merkezine Uzaklığı 27 km